perjantai 1. helmikuuta 2013

Pennut syntyivät!

Madden ja Kaapon pennut (2 uros- ja 2 narttupentua) syntyivät 31.1.2013, aamuyöstä klo 5- ja 6.20 välillä. Synnytys oli nopea, ja helppo. Madde oli edeltävän yön tyynen rauhallinen, ja osoitti jonkinlaista levottomuutta vasta hetkeä ennen synnytyksen käynnistymistä kunnolla. Oikea viilipytty! 
Ensin syntyi poika, sitten hetiperään tyttö, jonka jälkeen hengähdettiin hetkinen. Toisen tytön syntymän jälkeen odoteltiin vielä viimoista pentua, joka oli poika. Tiesin odottaa 4 pentua, sillä olin käyttänyt Madden rtg:ssa edellisenä perjantaina. Pennut olivat syntyessään todella tasakokoisia, tytöt 186g ja 196g, pojat 174g ja 176g. Kaikki pennut olivat reippaan virkeitä heti syntyessään, ja maito maistuu erinomaisesti! Madde on oikea superäiti, se huoltaa ja hoitaa pentujaan niiin tarkasti! Se on täysin omistautunut lapsosilleen.... :) Kiitokset Madden kasvattajalle Karoliinalle puhelintuesta synnytyksen aikana! :)
1. vrk:n aikana kaikilla pennuilla ovat painot nousseet hienosti, ja pentulaatikosta kuuluu tyytyväinen tuhina ja maiskutus vuoronperään. 

                                         Poika 1 " Manne" 1 vrk:n iässä                                           Poika 2 "Mökö" 1 vrk:n iässä


                            Tyttö 1 "Muusa" 1vrk:n iässä


                            Muusa


                            Tyttö 2 "Miisa" 1.vrk:n iässä


                           Maitobaarilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti