torstai 28. helmikuuta 2013

Ryhmä Rämä tänään jo 4 viikkoa!

Huhhui! Madden ja Kapun riiviöt täyttivät tänään jo 4 viikkoa! Kuinka aika kuluukaan nopeasti.... :) Pennut kaipaavat jo selkeästi seuraa, eli heti vain kun aamulla tai töistä palattua huomaavat, että paikalla ollaan, niin johan alkaa piippaus ja kauhea tohina. :D Jokainen on jo vuorollaan, ja yhdessä kiipeämässä syliin, ja koska naskalit ovat puhjenneet, on niiden käyttöäkin pitänyt harjoitella. Mm. allekirj. varpaisiin. Jipii. ;) 
Eroja luonteissa on jo alkanut pikku hiljaa tulla esille. Muusa-neiti on tuntunut alusta asti rämäpäisimmälle, ja neiti on ensimmäisenä mukana touhuamassa ja osallistumassa. Miisa-tyttönen on ehkä aavistuksen rauhallisempi, mutta sitäkin päättäväisempi kyllä... Käyttää surutta sisaruksiaan portaina, jos esim. syliin on päästävä, ja nopeasti! Pojista Mökö on Miisan tyyppinen, ehkä hieman pippurisempi kuitenkin. Manne-poju on vaikuttanut rauhalliselle tuumailijalle, mutta viime päivinä tästä pojusta on kuoriutunut oikea seikkalija! Manne löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista pentuhuoneessa, ja olkkarissa on oikea pieni tutkimusmatkailija. 
Pennut ovat nyt muutamaan otteeseen jo hengailleet olohuoneessa, ja tässäkin tuli itselleni yllätyksiä. Manne siis tosiaan otti huoneen samantein käyttöön, kaivoi itsensä lelu-lootaankin. Miisa ja Mökö reippailivat myös, mutta hieman hillitymmin. Muusa puolestaan on ollut sitä mieltä, että olkkari on hyyyvin epäilyttävä paikka, ja vaikka tyttö onkin ollut oikea tänttärä, on siltä kestänyt eniten aikaa "kotiutua" uuteen tilaan. Mielenkiintoista! :D Nyt kaikki töpsöttelevät olkkarissa ja keittiössäkin jo kuin vettä vaan! :) 
Jauhelihaakin ollaan maisteltu, tässä molemmat tytöt hoksasivat heti jujun. Mököllekin jauheliha maistuu, mutta Manne pyörittelee edelleen kaiken ulos suustaan... Harjoitukset jatkuvat siis! ;)
Tällä hetkellä kumpikin pojista on jo löytänyt oman ihanan kotinsa ja perheensä, toinen tytöistä etsii ehkä vielä omaa kotiaan peruutuksen vuoksi. Toiselle tyttöselle olisi siis sijoituskoti etsinnässä.
Alla vielä kuva väsähtäneistä rriivviöistä <3 On ne vaan ihania! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti