sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Meno on rauhoittunut, ehkä nanosekunnin verran ;)

Niin, kakrut täyttivät torstaina jo 9 viikkoa! Pojat ovat lähteneet jo omiin koteihinsa: Mökö, josta tuli Zorro, viikko sitten, ja toissa päivänä Manne-poju, josta tuli Fedja (kavereiden kesken Fedu ;) ), lähti Larissan ja lasten mukana Kaarinaan. Ikävä on kumpiakin poitsuja, mutta tieto, että pojat ovat kotiutuneet oikein hienosti omien perheidensä luokse, rauhoittaa suuresti! :) Haluankin tässä vaiheessa toivottaa hurjasti onnea ja reipashenkisiä terrieri-ärrieri-hetkiä kummankin pojan perheille! Näiden hurmureiden kanssa ei takuulla tule tylsää.... ;) 
Muusa-neiti sai myös omat ihmisensä tänä viikonloppuna. Muusa muuttaa tähän melkeinpä naapuriin vajaan 2 viikon kuluttua Marian, Henrin ja Ody-russelin kaveriksi sijoitukseen. Hetken saan siis vielä pitää kakrun tässä, ennen kuin riiviöinti jatkuu omassa perheessä! ;) 
Poikien lähdettyä on ollut ehkäpä piirun verran rauhallisempaa... Miisa ja Muusa ovat kyllä keksineet itselleen ja toisilleen tekemistä veljien lähdöstä huolimatta, mm. verhoissa vielä olleiden jouluvalojeni johto on nyt lyhennetty tehottoman pituiseksi.... Yhdet lenkkaritkin on muotoiltu erittäin hengittävään muotoon... Jipii. Pieniä hihna-lenkkejä ollaan myös harjoiteltu ulkona, ja eiköhän se siitä... Kovasti on haisteltavaa ulkona! Tänään Miisa ja Muusa tapasivat pihalla yläkerran naapurin, rauhallisen collie-herra Mikin. Siinäpä olikin ihmettelemistä, kun Miki on likkoja 20x suurempi, sillä on oudon pitkä karva, pitkä kuono, ja kaiken lisäksi tumma väritys (Mikin pään väritys on melkein musta, ja selän pääväri musta). Rohkeasti kumpikin likka meni Mikiin tutustumaan, eikä turhaa arastelua ollut näkyvissä. Miki puolestaan suhtautui tyynen rauhallisesti pikku-likkoihin. :) 
Madde- mammakin alkoi taas tällä viikolla viihtyä kakrujensa kanssa. Tähän saakka Madde on koittanut pysyä pennuista suht kaukana, pennut kun näkivät Maddessa ainoastaan maitobaarin... Noh, se aika on nyt ohi, ja Fedja & likat pistivät mammalleen ihan kunnolla jo vastaan, kun leikit olivat täysillä. Madde puolestaan huolehtii edelleen, että kakrujen peput pysyvät siisteinä... ;) Tehokas ja tarkka äiti siis!
Alla muutama kuva tältä viikolta, lopussa on myös Fedjan kuvaterveisiä Kaarinasta! Nämä kuvat on ottanut Fedjan emäntä Larissa V. Jatkossa saamme seurata Fedjan "toilailuja" sen omasta blogista, osoitteen lisään tänne myöhemmin. :)

                                  Kolmikko koossa vielä ...

                            Fedja (W. Bohemian Rhapsody) edestä 9 viikon iässä

                       Fedjaa ei hirveästi innostanut poseerata.... ;)

                            Miisa-neiti (W. Play th Game) 9 viikkoa

                                                Miisalle maistuu kinkkupasta! ;)

                        Muusa, söpöstelijä (W. Killer Queen) 9 viikkoa

                                         Muusa sivusta

                                      Miisa, pieni keikistelijä

                                   Muusa, toinen keikistelijä....

                                  Kolme keikistelijää, Madde-mamma & tyttäret 

                                       Kuin kaksi marjaa!


                               Fedja-poju, tarkkana omalla pihalla!

                              Syliin on niin hyvä nukahtaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti