maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäistohinaa!

Pääsiäinen on kulunut oikein mukavissa, aurinkoisissa merkeissä! Torstaina kuitenkin oli haikeutta ilmassa, kun Mökä-poika lähti omaan kotiin Tiinan ja Teemun luokse. On tämä luovutus aina niin ihanankamalaa! Toisaalta kyynelet valuvat, kun pientä riiviötä tulee hirmu ikävä (jokaiseen pentuun ehtii kiintymään 8 viikon aikana, ja jokainen pentunen on niin ihanan omanlaisensa!), toisaalta tuntuu mukavalle antaa odotettu perheenjäsen omien ihmistensä luokse. Oikeaa tunteiden vuoristorataa siis! Onneksi Mökö jäi lähelle Helsinkiin, joten poitsua pääsee näkemään usein! Ja hyvin pieni hurmuri on kuulemma kotiutunut, uuden kodin paikat ovat tulleet hyvin tutuiksi! :) Alla vielä kuvia, kun kaikki 4 riiviötä olivat koossa: 


              Mökön topakka ravistus ulkona! Kuin olisi lentoon lähdössä!

      Yhteispotretti.... Jonka onnistuminen olikin sitten niin ja näin. Kaikista  otoksista tässä oli edes Muusa ja Mökö paikallaan..... ;)

                                  Mökö-pojan poseerausta....

                                        Mökö ja Miisa <3

                                      Veljekset unilla <3

Mökön ja Miisan poseeraus


Perjantaina aamutuimaan auton kokka suuntasi sitten kohti Savoa. Itselläni oli kovatkin epäilykset takapenkin hiljaisuuden ja kärsivällisyyden osalta, edessä oli usean tunnin matka... Yllätys olikin positiivinen, kun Keravan kohdalla takapenkin piippaus hiljeni, ja tätä hiljaisuutta kesti ihan välietappiimme Kuvansiin saakka! Kuvansissa olikin sitten oikein mukava välipysähdys Mäensivun perheen ja Natun & Muskan Milo-pojan luona. Vierailua odotin kovin innolla, koska Milo oli juuri täyttänyt 4kk, enkä sitä luovutuksen jälkeen ollut nähnytkään! Poitsu oli kasvanut jo kovasti, mutta oli entisenlainen ihana pusu-poika! <3 Pennut pääsivätkin riekkumaan Milon ja Natun kanssa, joten menoa riitti! Natu onkin näille kakruille sisko-puoli, koska heillä on sama isä! :D Alla pari kuvaa menosta, kamera ei ihan tahtonut mukana pysyä.... 

                          Milo ja Manne sekä taistelu lelun herruudesta

                                        Natu ja Manne <3

 Natun ilme kertoi kyllä kaiken -meno taisi olla normaali arkeen hieman railakasta! ;) Kiitos Mäensivun perheelle vielä hauskasta välietapista! :)

Kuvansista loppumatka kotopuoleen Muuruvedelle sujuikin sitten hiljaisissa merkeissä. Perillä paikat otettiin hetimiten tutuiksi, ja piha varsinkin! Oi että, miten mukava onkaan ollut rallittaa ees taas rantaan ja takaisin, ja kaivella jo äidin kukkapenkkiäkin! Säät ovat olleet mitä parhaimmat, eli pentujen kanssa on pystynyt olemaan ulkona paaaljon, ja aikuisten koirien kanssa ollaan heitetty ihanan pitkiä lenkkejä jäällä! Sisäsiisteys-opettelukin on edennyt huimasti, kun ulkona ei ole tarvinnut hytistä. On kuunneltu harakoiden rääkymistä, ja ihmetelty naapurin moottorisahan ääntä, sekä naapurin ison koiran haukkua. Toivotaan nyt, että kevät etenee tähän tahtiin, ja auringonpaistetta jatkuu pitkään vielä! Alla vielä kuvia näistä ihanista pääsiäispäivistä, huomenna suunta on taas kohti etelää....

                               Madde-mamma tule leikkimään!

                                       Kaivuu-projekti

                                  Fedja-poju (ent. Manne)

                  Muska tuli tarkastamaan, että kaikki on kunnossa <3

                                        Miisa ja Fedja

                            Muska johdatti pennut rantasaunalle

                                           Muusa-neiti <3

                   Muusa ja Fedja, sekä kepistä taistelu (Muusa voitti....)

                                  Suunta rantasaunan kuistille

                                Siskokset yhdessä kaivamassa

                                 Poseerausta saunan kuistilla

                               Yhteiskuva: Fedja - Miisa - Muusa

                                      Fedja-poju vielä sivusta 

                               Vielä yhteiskuva siskoksista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti